Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
po świątecznych obżarstwach, pora na lżejsze dania :)
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
1. brokuła ugotować w osolonej wodzie, wystudzic, 2. na półmisku ułożyć rukolę, następnie ułożyć brokuła podzielonego na różyczki, posypać wędzoną piersią kurczaka pokrojoną w kostkę, 3. sos: jogurt wymieszać z czosnkiem przeciśniętym przez praskę, majonezem i musztardą, doprawić solą i pieprzem, 4. pomidorki pokroić na pół, posypać sałatkę, polać sosem, smacznego