Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i chrupiąca, dla fanów ciekawych smaków.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7943
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1268
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13731
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7943
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1268
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13731
Składniki
Łodygi selera naciowego przekrój na pół i posiekaj, namocz w zimnej wodzie przez ok. 1 godz. Namocz też morele i żurawinę.
Morele i jabłka pokrój w kostkę, odsącz seler, połącz wszystkie składniki. Dopraw do smaku, dodaj majonez.