Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i chrupiąca, dla fanów ciekawych smaków.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7932
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 321
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3247
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7932
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 321
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3247
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Składniki
Łodygi selera naciowego przekrój na pół i posiekaj, namocz w zimnej wodzie przez ok. 1 godz. Namocz też morele i żurawinę.
Morele i jabłka pokrój w kostkę, odsącz seler, połącz wszystkie składniki. Dopraw do smaku, dodaj majonez.