Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna sałatka z sałaty lodowej i pomidorków koktajlowych. Cypryjski ser po zgrillowaniu tworzy chrupiącą skórkę i elastyczny lekko słony miąższ. Świetnie wzbogaci letnią sałatkę.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 322
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 322
Składniki
Sałatę opłukać, porwać na kawałki. Pomidorki przepołowić. Cebulę posiekać. Wszystko wymieszać z kawałkami żółtego sera i listkami bazylii lub rukoli. Sos. Wymieszać składniki i polać sałatkę. Ser halloumi pokroić w ok. 1 cm plasterki zgrillować i wyłożyć do sałatki. Od razu podawać.