Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystałam jeszcze sezon na warzywa i postanowiłam zrobić sałatkę, można ją podawać na uroczystości lub do Grilla
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4090
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11201
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6439
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5445
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13435
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5200
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4090
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11201
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6439
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5445
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13435
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5200
Składniki
1. Makaron gotujemy w osolonej wodzie. 2. Po ugotowaniu odlewamy i przekładamy do naczynia.
3. Szynkę kroimy w małe paseczki, przekładamy do makaronu.
4. Papryki również kroimy w paseczki dodajemy do szynki.
5. Ogórka obieramy, kroimy przekładamy do naczynia.
6. Następnie kroimy rzodkiewkę.
7. Szczypiorek siekamy.
8. Dodajemy kukurydzę
9. Majonez łączymy z jogurtem, musztardą, czosnkiem.
10. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
11. Sos wlewamy do warzyw i dokładnie mieszamy.
12. Sałatka gotowa. 13. Smacznego.