Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon już powoli się kończy, więc łapmy jeszcze co możemy aby wykorzystać wszystko do woli. Surowe warzywa połączone z majonezem każdy lubi, więc oto moja propozycja na pyszną sałatkę.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy ze skorupek.
2. Kalafior ścieramy na tarce o dużych oczkach.
3. Ogórka obieramy i kroimy w drobną kostkę dodajemy do kalafiora.
4. Rzodkiewkę również drobno kroimy, przekładamy do warzyw.
5. Kroimy drobno jajka.
6. Siekamy drobno koper.
7. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
8. Łączymy z majonezem i dokładnie mieszamy.
9. Sałatka gotowa. 10. Smacznego