Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna sałatka. Wystarczy kilka składników. Podałam z sosem czosnkowym i swojskimi bagietkami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8662
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8662
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Sałatę poszarpać palcami na małe kawałki. Wrzucić do miski. Pomidora sparzyć i obrać ze skórki. Pokroić w kostkę, cebulę również pokroić w kostkę. Dodać odsączoną kukurydzę i tuńczyka. Oliwki przekroić na pół i dodać do reszty składników. Wszystko wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem, dodać olej. Jeszcze raz wymieszać.