Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna,delikatnie słodka dzięki winogronom. Przepis dostałam od koleżanki Eli przeszło 10 lat temu, i jest jedną z naszych ulubionych sałatek.
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 82
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 186
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 82
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 186
Składniki
Czerwoną fasolę wyjmujemy na sitko i opłukujemy pod bieżącą wodą. Winogrona kroimy na pół i jeśli nie są bezpestkowe wyjmujemy pestki. Czosnek przeciskamy przez praskę. Na półmisek wykładamy odcedzoną fasolkę , winogrona, jajka pokrojone w drobne cząstki i czosnek. Wszystko delikatnie mieszamy, doprawiamy szczyptą soli i pieprzu . Odstawiamy do lodówki na ok. 20-30 minut. Przed podaniem dodajemy majonez.