Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna,delikatnie słodka dzięki winogronom. Przepis dostałam od koleżanki Eli przeszło 10 lat temu, i jest jedną z naszych ulubionych sałatek.
Dzisiaj prosty przepis na knedel na parze. Różnie sie mówi kluski na parze, b...
Odsłon: 780
Makaron po sycylijsku to prawdziwa uczta inspirowana wulkanicznym krajobrazem...
Odsłon: 2594
Bardzo smaczne serowe ciasteczka. Robi się je z kilku składników, bardzo szyb...
Odsłon: 328
Pyszna i kremowa zupka z brukselką,zaskoczy was smakiem To taka inn alterna...
Odsłon: 86
Dzisiaj prosty przepis na knedel na parze. Różnie sie mówi kluski na parze, b...
Odsłon: 780
Makaron po sycylijsku to prawdziwa uczta inspirowana wulkanicznym krajobrazem...
Odsłon: 2594
Bardzo smaczne serowe ciasteczka. Robi się je z kilku składników, bardzo szyb...
Odsłon: 328
Pyszna i kremowa zupka z brukselką,zaskoczy was smakiem To taka inn alterna...
Odsłon: 86
Składniki
Czerwoną fasolę wyjmujemy na sitko i opłukujemy pod bieżącą wodą. Winogrona kroimy na pół i jeśli nie są bezpestkowe wyjmujemy pestki. Czosnek przeciskamy przez praskę. Na półmisek wykładamy odcedzoną fasolkę , winogrona, jajka pokrojone w drobne cząstki i czosnek. Wszystko delikatnie mieszamy, doprawiamy szczyptą soli i pieprzu . Odstawiamy do lodówki na ok. 20-30 minut. Przed podaniem dodajemy majonez.