Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna,delikatnie słodka dzięki winogronom. Przepis dostałam od koleżanki Eli przeszło 10 lat temu, i jest jedną z naszych ulubionych sałatek.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9538
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3094
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6606
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9538
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3094
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6606
Składniki
Czerwoną fasolę wyjmujemy na sitko i opłukujemy pod bieżącą wodą. Winogrona kroimy na pół i jeśli nie są bezpestkowe wyjmujemy pestki. Czosnek przeciskamy przez praskę. Na półmisek wykładamy odcedzoną fasolkę , winogrona, jajka pokrojone w drobne cząstki i czosnek. Wszystko delikatnie mieszamy, doprawiamy szczyptą soli i pieprzu . Odstawiamy do lodówki na ok. 20-30 minut. Przed podaniem dodajemy majonez.