Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inna wersja sałatki ziemiaczanej.Zrobiłam dla urozmaicenia i napewno do niej wrócę.
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 93
Kotlety z kurek nie są z pewnością typowym wykorzystaniem tych aromatycznych...
Odsłon: 851
Mega puszyste i delikatne rogaliki drożdżowe nadziewane masą kajmakową. Ideal...
Odsłon: 119
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 93
Kotlety z kurek nie są z pewnością typowym wykorzystaniem tych aromatycznych...
Odsłon: 851
Mega puszyste i delikatne rogaliki drożdżowe nadziewane masą kajmakową. Ideal...
Odsłon: 119
Składniki
Jajka gotuję na twardo.Warzywa do miękości.Wszystko kroję w kostkę.
Koperek siekam drobno.Filety śledziowe jeśli są bardzo słone płuczę.Kryję w paski.
Wszystko razem wkładam do miski,dodaję majonez i musztardę,mieszam.Doprawiam tylko pieprzem,ponieważ filety są solone i sałatka póżniej może okazać się za słona.Można jeść zaraz po zrobieniu,ale fajnie przechodzi smakami jak chwilę postoi.