Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inna wersja sałatki ziemiaczanej.Zrobiłam dla urozmaicenia i napewno do niej wrócę.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10388
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5987
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5313
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12827
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4579
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10388
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5987
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5313
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12827
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4579
Składniki
Jajka gotuję na twardo.Warzywa do miękości.Wszystko kroję w kostkę.
Koperek siekam drobno.Filety śledziowe jeśli są bardzo słone płuczę.Kryję w paski.
Wszystko razem wkładam do miski,dodaję majonez i musztardę,mieszam.Doprawiam tylko pieprzem,ponieważ filety są solone i sałatka póżniej może okazać się za słona.Można jeść zaraz po zrobieniu,ale fajnie przechodzi smakami jak chwilę postoi.