Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic tak ekspresowo nie robi się, jak kulinarne czyszczenie lodówki. Z takich wojaży bez trzymanki najsmaczniejsze potrawy wychodzą. Podstawowym składnikiem ,ofkors, jest ziemniak. Taki nasz, polski…no i oczywiście drugie skrzypce ogórek małosolny. Połączenie samo w sobie jest petardą! Żeby nie było, jak zwykle nic z lodówy nie marnuje się. Wędlina, której mało jemy, domagała się jej wykorzystania. No i mamy… Sałatkę. Takie proste i takie pyszne!
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 26
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 296
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2613
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1653
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14420
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 26
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 296
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2613
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1653
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14420
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w dużą kostkę, gotujemy w lekko osolonym wrzątku (później doprawimy ;) ). Studzimy. Dymki wraz ze szczypiorkiem, siekamy. Ogórki kroimy w plasterki. Wędlinę kroimy w paski. Wszystkie składniki ze sobą łączymy. Mieszamy z majonezem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.