Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
młode ziemniaki i zielone szparagi
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 71
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 520
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7110
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 71
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 520
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7110
Składniki
Ziemniaki ugotować, wystudzić. Pokroić na mniejsze kawałki.
Szparagi wrzucić na wrzątek i krótko obgotować (3-5 min). Wystudzić, pokroić .
Cebulę pokroić w piórka.
Koperek drobno posiekać. Wymieszać oliwę z sokiem z cytryny, solą i pieprzem, dodać koperek.
Ziemniaki połączyć ze szparagami i cebulą, polać sosem.