Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
młode ziemniaki i zielone szparagi
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 636
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 441
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1562
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 636
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 441
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1562
Składniki
Ziemniaki ugotować, wystudzić. Pokroić na mniejsze kawałki.
Szparagi wrzucić na wrzątek i krótko obgotować (3-5 min). Wystudzić, pokroić .
Cebulę pokroić w piórka.
Koperek drobno posiekać. Wymieszać oliwę z sokiem z cytryny, solą i pieprzem, dodać koperek.
Ziemniaki połączyć ze szparagami i cebulą, polać sosem.