Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
młode ziemniaki i zielone szparagi
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 275
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11084
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3558
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1208
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4218
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 275
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11084
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3558
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1208
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4218
Składniki
Ziemniaki ugotować, wystudzić. Pokroić na mniejsze kawałki.
Szparagi wrzucić na wrzątek i krótko obgotować (3-5 min). Wystudzić, pokroić .
Cebulę pokroić w piórka.
Koperek drobno posiekać. Wymieszać oliwę z sokiem z cytryny, solą i pieprzem, dodać koperek.
Ziemniaki połączyć ze szparagami i cebulą, polać sosem.