Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
młode ziemniaki i zielone szparagi
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1027
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 588
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1027
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 588
Składniki
Ziemniaki ugotować, wystudzić. Pokroić na mniejsze kawałki.
Szparagi wrzucić na wrzątek i krótko obgotować (3-5 min). Wystudzić, pokroić .
Cebulę pokroić w piórka.
Koperek drobno posiekać. Wymieszać oliwę z sokiem z cytryny, solą i pieprzem, dodać koperek.
Ziemniaki połączyć ze szparagami i cebulą, polać sosem.