Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
młode ziemniaki i zielone szparagi
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 652
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12372
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 652
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12372
Składniki
Ziemniaki ugotować, wystudzić. Pokroić na mniejsze kawałki.
Szparagi wrzucić na wrzątek i krótko obgotować (3-5 min). Wystudzić, pokroić .
Cebulę pokroić w piórka.
Koperek drobno posiekać. Wymieszać oliwę z sokiem z cytryny, solą i pieprzem, dodać koperek.
Ziemniaki połączyć ze szparagami i cebulą, polać sosem.