Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka na każdą okazję.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 284
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 284
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Składniki
Śledzia odcedzamy i kroimy w kostkę. Mandarynki i kukurydzę również odcedzamy. Cebulę kroimy w kostkę. Wszystko razem wkładamy do miski. Dodajemy musztardę, śmietanę i majonez oraz przyprawy. Całość mieszamy. Dodajemy sól i pieprz do smaku. Podajemy z pieczywem.