Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez wychodzenia z domu takie produkty znalazłam w lodówce i bardzo byłam zaskoczona, bo sałatka wyszła pyszna
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8559
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 577
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8559
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 577
Składniki
1. Pierożki gotujemy w osolonej wodzie. 2. Paluszki Surmii kroimy w krążki 3. Rzodkiewki kroimy drobno ( 4 szt. zostawiamy) 4. Dodajemy kukurydzę odlaną z zalewy 5. Ogórki kroimy w kostkę 6. Wszystkie składniki łączymy z majonezem, doprawiamy solą oraz pieprzem i dokładnie mieszamy 7. Przekładamy do naczynia, wierzch sałatki dekorujemy startą na tarce o dużych oczach rzodkiewką, pierożkami i kukurydz 8. Sałatka gotowa 9. Smacznego