Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka , którą robię zawsze jak zostają mi resztki brokułów ( łodygi, gałązki) - tarkuję je, dodaje marchewkę i rodzynki a do tego sos majonezowy - i zdrowa, pyszna surówka w dychu "zero waste" gotowa
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16473
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5296
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16473
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5296
Składniki
Łodygę obrać i zetrzeć na tarce. Marchewką obrać i zetrzeć. Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę. Dodać rodzynki i posiekaną natkę pietruszki. Składniki sosu wymieszać, zalać surówkę i wymieszać całość.