Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka , którą robię zawsze jak zostają mi resztki brokułów ( łodygi, gałązki) - tarkuję je, dodaje marchewkę i rodzynki a do tego sos majonezowy - i zdrowa, pyszna surówka w dychu "zero waste" gotowa
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 798
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12640
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 798
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12640
Składniki
Łodygę obrać i zetrzeć na tarce. Marchewką obrać i zetrzeć. Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę. Dodać rodzynki i posiekaną natkę pietruszki. Składniki sosu wymieszać, zalać surówkę i wymieszać całość.