Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka , którą robię zawsze jak zostają mi resztki brokułów ( łodygi, gałązki) - tarkuję je, dodaje marchewkę i rodzynki a do tego sos majonezowy - i zdrowa, pyszna surówka w dychu "zero waste" gotowa
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1058
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 62
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1058
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 62
Składniki
Łodygę obrać i zetrzeć na tarce. Marchewką obrać i zetrzeć. Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę. Dodać rodzynki i posiekaną natkę pietruszki. Składniki sosu wymieszać, zalać surówkę i wymieszać całość.