Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka , którą robię zawsze jak zostają mi resztki brokułów ( łodygi, gałązki) - tarkuję je, dodaje marchewkę i rodzynki a do tego sos majonezowy - i zdrowa, pyszna surówka w dychu "zero waste" gotowa
Dobrze mieć w zamrażalniku zapas mrożonych warzyw z których można wyczarować...
Odsłon: 1253
Jeśli szukasz przepisu, który połączy smak soczystego mięsa, aromatycznych zi...
Odsłon: 555
Marchewka z groszkiem zagęszczana zasmażką, lekko słodka to doskonała jarzynk...
Odsłon: 552
Dobrze mieć w zamrażalniku zapas mrożonych warzyw z których można wyczarować...
Odsłon: 1253
Jeśli szukasz przepisu, który połączy smak soczystego mięsa, aromatycznych zi...
Odsłon: 555
Marchewka z groszkiem zagęszczana zasmażką, lekko słodka to doskonała jarzynk...
Odsłon: 552
Składniki
Łodygę obrać i zetrzeć na tarce. Marchewką obrać i zetrzeć. Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę. Dodać rodzynki i posiekaną natkę pietruszki. Składniki sosu wymieszać, zalać surówkę i wymieszać całość.