Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna surówka z kiszonej kapusty, jabłka, czerwonej cebuli oraz natki pietruszki. Idealna do wielu dań.
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 151
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20757
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28574
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1088
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4420
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 151
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20757
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28574
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1088
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4420
Składniki
Kapustę kiszoną lekko odciśnij, w razie potrzeby pokrój drobniej. Jabłka i cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Wszystko razem wymieszaj, dodaj do smaku cukier, oliwę, dopraw świeżo mielonym pieprzem i posyp natką pietruszki. Odstaw na pół godziny żeby smaki się połączyły .