Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1574
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 911
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1574
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 911
Składniki
Wszystkie warzywa obrać i umyć. Kapustę poszatkować drobno. Marchew,pietruszkę i seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki wymieszać z misce dodając majonez (ilość wg uznania.Ja dodaję tylko tyle by połączyć składniki) Doprawić do smaku pieprzem i solą i odstawić na około 30 minut do "przegryzienia" smaków.Smacznego :)