Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 121
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 257
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 121
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 257
Składniki
Wszystkie warzywa obrać i umyć. Kapustę poszatkować drobno. Marchew,pietruszkę i seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki wymieszać z misce dodając majonez (ilość wg uznania.Ja dodaję tylko tyle by połączyć składniki) Doprawić do smaku pieprzem i solą i odstawić na około 30 minut do "przegryzienia" smaków.Smacznego :)