Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i i pachnąca wiosną surówka z młodej kapusty. Koperek , szczypiorek, rzodkiewka wszystko w jednym. Warto zaserwować rodzinie do obiadu
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2608
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 718
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2608
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 718
Składniki
Kapustę szatkujemy lub drobno kroimy. Dodajemy stratą na grubych oczkach tarki marchewkę i pokrojonego w talarki pora. Szczypior koperek kroimy drobno. Nie dajemy jeszcze do kapusty.. Rzodkiewkę ścieramy na tarce. Kapustę solimy mieszamy i zostawimy na kilka minut. Odciskamy i dodajemy pozostał składniki. wszystko łączymy. Przed podaniem dodajemy jogurt i ocet, cukier. Mieszamy i gotowe