Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dressing vinegrette doskonale komponuje się z zielonymi sałatami, podawanymi na zimo. Proporcje są idealnie dobrane, dzięki czemu surówka jest delikatna, orzeźwiająca. Surówka tak przyrządzona jest doskonałym dodatkiem do dań z grilla.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 107
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2180
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3986
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 53
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1423
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 107
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2180
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3986
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 53
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1423
Składniki
Sałatę szatkujemy. Papryczki w krążki. Paprykę czerwoną w paski. Pomidorki na ćwiartki, mniejsze na pół. Dymki siekamy. Całość polewamy sosem vinegrette, dekorujemy listkami szczawiu.