Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto mieć taką swojską kapustkę,samo zdrowie,nie to co kupne kiszone octem. Polecam samemu ukisić,nie jest trudno:)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5355
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11784
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5355
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11784
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Składniki
Ukiszoną kapustę wraz z jej sokiem dać do miski.Mimo,że gdy kiszę kapustę i do kiszenia dodaję cebulę,marchew,kminek. to jednak by była bardziej wartościowa ,do takiej surówkij siekam cebulkę,marchew ucieram na grubych oczkach tarła. Dodać odrobinę cukru do smaku ,oraz oliwę ,wymieszać i zajadać. Smacznego życzę!