Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto mieć taką swojską kapustkę,samo zdrowie,nie to co kupne kiszone octem. Polecam samemu ukisić,nie jest trudno:)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Ukiszoną kapustę wraz z jej sokiem dać do miski.Mimo,że gdy kiszę kapustę i do kiszenia dodaję cebulę,marchew,kminek. to jednak by była bardziej wartościowa ,do takiej surówkij siekam cebulkę,marchew ucieram na grubych oczkach tarła. Dodać odrobinę cukru do smaku ,oraz oliwę ,wymieszać i zajadać. Smacznego życzę!