Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto mieć taką swojską kapustkę,samo zdrowie,nie to co kupne kiszone octem. Polecam samemu ukisić,nie jest trudno:)
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1908
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 46
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 791
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 931
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 240
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1908
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 46
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 791
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 931
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 240
Składniki
Ukiszoną kapustę wraz z jej sokiem dać do miski.Mimo,że gdy kiszę kapustę i do kiszenia dodaję cebulę,marchew,kminek. to jednak by była bardziej wartościowa ,do takiej surówkij siekam cebulkę,marchew ucieram na grubych oczkach tarła. Dodać odrobinę cukru do smaku ,oraz oliwę ,wymieszać i zajadać. Smacznego życzę!