Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam swój wiek i jak sięgnę pamięcią to ta sałatka była zawsze w mojej rodzinie nawet za czasów komuny. Ale co dobre to dobre i jest ponadczasowe. Warto aby ten przepis był powielany i zachowany w naszej kulturze. Można go modyfikować, ale ta wersja jest mi najbliższa.
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 704
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 471
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666428
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 183
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 841
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 704
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 471
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666428
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 183
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 841
Składniki
Do tych składników co widać możemy dodawać jeszcze np: kukurydzę konserwową
Obieramy ogórki kroimy na połowę a potem na pół plasterki Cebulę kroimy na pół a potem na małe kosteczki. Koperek kroimy bardzo drobno.
Wszystko mieszamy dodajemy sól, pieprz, cukier i polewamy jogurtem. Na koniec posypujemy pokrojonym koperkiem. Życzę smacznego jeśli podoba się to proszę o kciuki i polecanie znajomym. Smacznego