Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam swój wiek i jak sięgnę pamięcią to ta sałatka była zawsze w mojej rodzinie nawet za czasów komuny. Ale co dobre to dobre i jest ponadczasowe. Warto aby ten przepis był powielany i zachowany w naszej kulturze. Można go modyfikować, ale ta wersja jest mi najbliższa.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 20493
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 136
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 305
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 391
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 20493
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 136
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 305
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 391
Składniki
Do tych składników co widać możemy dodawać jeszcze np: kukurydzę konserwową
Obieramy ogórki kroimy na połowę a potem na pół plasterki Cebulę kroimy na pół a potem na małe kosteczki. Koperek kroimy bardzo drobno.
Wszystko mieszamy dodajemy sól, pieprz, cukier i polewamy jogurtem. Na koniec posypujemy pokrojonym koperkiem. Życzę smacznego jeśli podoba się to proszę o kciuki i polecanie znajomym. Smacznego