Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najprostszych przepisów na obiadową sałatkę. Stanowi doskonałe uzupełnienie potraw mięsnych. Szwedzką mizerię przygotowujemy z ogórków, śmietany, octu i przypraw. W przeciwieństwie od tradycyjnej polskiej mizerii w sałatce szwedzkiej możemy znaleźć cebulkę, niekiedy koperek oraz odrobię cukru.
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1321
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 255
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 50
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1321
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 255
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 50
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Składniki
Ogórki umyj i pokrój na plasterki.
Cebulę pokrój w talarki i oprósz solą. Dodaj do miski z ogórkami. Składniki wymieszaj i odstaw na około 15 minut. Następnie odlej nagromadzoną wodę spod ogórków.
Szwedzką mizerię przypraw cukrem, octem jabłkowym, śmietaną, solą i pieprzem. Składniki wymieszaj.