Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna polska sałatka jarzynowa z ugotowanych w mundurkach warzyw, połączonych majonezem. Pyszna klasyka. Danie, które łączy pokolenia. Smakuje u nas każdemu: dziadkom, rodzicom i wnukom. Do dzisiaj pamiętam jak rodzinnie szykowaliśmy ją przed praktycznie każdą imprezą :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7588
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 212
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2446
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 532
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7588
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 212
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2446
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 532
Składniki
Warzywa : ziemniaki, marchew, pietruszkę, seler umyć i ugotować w łupinkach, tak aby się nie rozgotowały. Jajka ugotować na twardo. Powyższe składniki, gdy przestygną obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Dodać obrane i pokrojone również w kostkę ogórki i jabłko. Wszystko przełożyć do dużej miski. Dodać odsączony z zalewy groszek konserwowy, majonez i przyprawić do smaku solą oraz pieprzem. Sałatkę dokładnie wymieszać, przełożyć do salaterki i udekorować natką pietruszki. Przechowywać w lodówce.