Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do pracy na drugie śniadanie.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18463
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18463
Składniki
Ziemniaki obrać , ugotować, pokroić w plastry , umieścić w salaterce. Jajka ugotować na twardo , obrać , pokroić w ćwiartki , dodać do ziemniaków.
Paprykę umyć , pokroić w kostkę dodać. Ser żółty pokroić w paski , dodać.
Ogóreczki pokroić w kostkę , dodać.
Doprawić solą , pieprzem , wymieszać.
Pesto wymieszać z majonezem, dodać do sałatki, wymieszać, pozostawić chwilę w lodówce aby smaki się wymieszały. Szczypiorek umyć, ściąć , każdą porcję przed podaniem, posypać.