Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inna sałatka Caprese.... Truskawki zamiast pomidorów, mięta zamiast bazylii.... Spróbujcie, pycha :)
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 766
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12266
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 223
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7406
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 766
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12266
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 223
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7406
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki, pokroić na kawałki, skropić octem balsamicznym i zostawić na około 10 minut.
Miętę, orzeszki pinii, szczyptę soli i oliwę zblendować lub utrzeć w moździerzu.
Mozzarellę porwać na kawałki, ułożyć na talerzu razem z truskawkami, ozdobić kleksami miętowego pesto, posypać świeżo zmielonym pieprzem.