Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inna sałatka Caprese.... Truskawki zamiast pomidorów, mięta zamiast bazylii.... Spróbujcie, pycha :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1632
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1406
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1430
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1521
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1632
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1406
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1430
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1521
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki, pokroić na kawałki, skropić octem balsamicznym i zostawić na około 10 minut.
Miętę, orzeszki pinii, szczyptę soli i oliwę zblendować lub utrzeć w moździerzu.
Mozzarellę porwać na kawałki, ułożyć na talerzu razem z truskawkami, ozdobić kleksami miętowego pesto, posypać świeżo zmielonym pieprzem.