Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest mega zdrowa, mnóstwo witamin i białko roślinne z fasoli. Jest to pomysł na wykorzystanie w kuchni czerwonego buraka. Przepis mam od teściowej.
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 1879
Domowy przepis na dobrą kiełbasę podsuszaną, prosty stary przepis.
Odsłon: 70156
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24957
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 136
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 93
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 1879
Domowy przepis na dobrą kiełbasę podsuszaną, prosty stary przepis.
Odsłon: 70156
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24957
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 136
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 93
Składniki
Zasada smacznej sałatki jest taka, że każdego składnika ma być mniej więcej po równo, poza cebulą. Ja kieruję się objętością puszki fasoli. Ugotowane warzywa kroimy w kostkę nie za drobną (fasola jest spora). Cebulę kroimy w półplasterki i szklimy na oleju. Do kiszonej kapusty dodajemy przestudzoną cebulę i pozostałe pokrojone warzywa. Przyprawiamy pieprzem i olejem lub oliwą kto co woli i mieszamy. U mnie jest to olej lniany lub rzepakowy. Najlepiej smakuje jak się przegryzie np. przez noc. Smacznego!