Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest mega zdrowa, mnóstwo witamin i białko roślinne z fasoli. Jest to pomysł na wykorzystanie w kuchni czerwonego buraka. Przepis mam od teściowej.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8654
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3078
Polecam.
Odsłon: 1876
Polecam.
Odsłon: 547
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8654
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3078
Polecam.
Odsłon: 1876
Polecam.
Odsłon: 547
Składniki
Zasada smacznej sałatki jest taka, że każdego składnika ma być mniej więcej po równo, poza cebulą. Ja kieruję się objętością puszki fasoli. Ugotowane warzywa kroimy w kostkę nie za drobną (fasola jest spora). Cebulę kroimy w półplasterki i szklimy na oleju. Do kiszonej kapusty dodajemy przestudzoną cebulę i pozostałe pokrojone warzywa. Przyprawiamy pieprzem i olejem lub oliwą kto co woli i mieszamy. U mnie jest to olej lniany lub rzepakowy. Najlepiej smakuje jak się przegryzie np. przez noc. Smacznego!