Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest mega zdrowa, mnóstwo witamin i białko roślinne z fasoli. Jest to pomysł na wykorzystanie w kuchni czerwonego buraka. Przepis mam od teściowej.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 906
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1045
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2090
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 906
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1045
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2090
 
         
         
                Składniki
Zasada smacznej sałatki jest taka, że każdego składnika ma być mniej więcej po równo, poza cebulą. Ja kieruję się objętością puszki fasoli. Ugotowane warzywa kroimy w kostkę nie za drobną (fasola jest spora). Cebulę kroimy w półplasterki i szklimy na oleju. Do kiszonej kapusty dodajemy przestudzoną cebulę i pozostałe pokrojone warzywa. Przyprawiamy pieprzem i olejem lub oliwą kto co woli i mieszamy. U mnie jest to olej lniany lub rzepakowy. Najlepiej smakuje jak się przegryzie np. przez noc. Smacznego!