Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubisz eksperymentować w kuchni ??;) Nie masz pomysłu na śniadanie czy kolację? Polecam babeczki jajeczne.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 213
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2658
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 231
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 238
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 213
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2658
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 231
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 238
Składniki
Foremki wysmarować całe masłem. Na rozgrzanym maśle podsmaż paprykę i Cebule do miękkości. Po koniec dodaj boczek dopraw solą i pieprzem. Wypełnij foremki zimnym farszem. Posyp serem żółtym dodaj pomidorki i szczypiorek. Zalej roztrzepanymi jajkami wstaw do piekarnika do momentu aż jajko się zetnie . 150-160° (Ja nie robię w piekarniku tylko we frytownicy )