Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie z kiełbasą i serem
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 967
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4233
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 515
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 899
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3814
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 779
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 967
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4233
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 515
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 899
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3814
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 779
Składniki
Nasmaruj naczynie do pieczenia olejem roślinnym. Włożyć część ciasta francuskiego do naczynia do pieczenia. Na wierzch z tartym twardym serem. Rozłóż ciasto szczelinami na wierzchu. Przełóż każdą kiełbasę przez ciasto w szachownicę. Posmarować żółtkiem, posypać sezamem. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 35 minut.