Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica po hiszpańsku na ostro. W jej skład wchodzą kiełbasa chorizo, pomidorki koktajlowe, papryczki jalapeno, cebula, czosnek i jajko.
Takie łódeczki ziemniaczane przygotowałam do kotletów z karczku. Tak przygoto...
Odsłon: 70
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 10261
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 125
Takie łódeczki ziemniaczane przygotowałam do kotletów z karczku. Tak przygoto...
Odsłon: 70
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 10261
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 125
Składniki
Pokrojone w plasterki chorizo, papryczki jalapeno, w pół plastry cebulę, połówki pomidorków smażymy na gorącym tłuszczu do momentu zmiękczenia się składników. Doprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku,
wbijamy jajko i mieszamy do jego ścięcia.
Usmażoną jajecznicę podajemy z chlebem. Smacznego !!!