Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica po hiszpańsku na ostro. W jej skład wchodzą kiełbasa chorizo, pomidorki koktajlowe, papryczki jalapeno, cebula, czosnek i jajko.
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 100
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 219
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 213
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 100
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 219
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 213
Składniki
Pokrojone w plasterki chorizo, papryczki jalapeno, w pół plastry cebulę, połówki pomidorków smażymy na gorącym tłuszczu do momentu zmiękczenia się składników. Doprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku,
wbijamy jajko i mieszamy do jego ścięcia.
Usmażoną jajecznicę podajemy z chlebem. Smacznego !!!