Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wycieczka po Europie na talerzu. Francuski szampan lub inne ulubione wino musujące połączone z orzechami włoskimi i jajkami od szczęśliwych kur tworzą zaskakująco pyszne połączenie.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 249
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 408
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 249
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 408
Składniki
Jajka mieszamy z drobno posiekanymi orzechami oraz szampanem. Na patelni topimy masło. Jajka wlewamy na patelnię i smażymy do ulubionego stopnia wysmażenia. Pod koniec smażenia solimy. Jajecznicę podajemy na listkach rukoli, posypaną listkami natki pietruszki i plasterkiem cytryny.