Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wycieczka po Europie na talerzu. Francuski szampan lub inne ulubione wino musujące połączone z orzechami włoskimi i jajkami od szczęśliwych kur tworzą zaskakująco pyszne połączenie.
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 30
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 283
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 4143
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 33
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 999
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 30
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 283
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 4143
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 33
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 999
Składniki
Jajka mieszamy z drobno posiekanymi orzechami oraz szampanem. Na patelni topimy masło. Jajka wlewamy na patelnię i smażymy do ulubionego stopnia wysmażenia. Pod koniec smażenia solimy. Jajecznicę podajemy na listkach rukoli, posypaną listkami natki pietruszki i plasterkiem cytryny.