Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to danie niezwykle proste, szybkie w przygotowaniu, zdrowe i sycące. Z dodatkiem świeżego pieczywa pozwoli Ci idealnie zacząć dzień.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 513
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2669
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 734
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2790
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 513
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2669
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 734
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2790
Składniki
Szpinak dokładnie umyj, osusz i pokrój w paski. Suszone pomidory odcedź, osusz i pokrój w paski.
Rozgrzej patelnie, dodaj masło, szpinak i zmielony czosnek.
Smaż kilka minut do momentu, kiedy szpinak zmięknie. Dodaj pokrojone wcześniej suszone pomidory i smaż jeszcze chwilę.
Następnie wbij jaja, dopraw solą, pieprzem i smaż tak długo, aż jajka będą odpowiednio ścięte.
Na koniec dodaj posiekany szczypiorek i podaj z ulubionym pieczywem.