Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to danie niezwykle proste, szybkie w przygotowaniu, zdrowe i sycące. Z dodatkiem świeżego pieczywa pozwoli Ci idealnie zacząć dzień.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1447
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1613
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1447
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1613
Składniki
Szpinak dokładnie umyj, osusz i pokrój w paski. Suszone pomidory odcedź, osusz i pokrój w paski.
Rozgrzej patelnie, dodaj masło, szpinak i zmielony czosnek.
Smaż kilka minut do momentu, kiedy szpinak zmięknie. Dodaj pokrojone wcześniej suszone pomidory i smaż jeszcze chwilę.
Następnie wbij jaja, dopraw solą, pieprzem i smaż tak długo, aż jajka będą odpowiednio ścięte.
Na koniec dodaj posiekany szczypiorek i podaj z ulubionym pieczywem.