Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta prosta przystawka może być doskonałym dodatkiem do każdego świątecznego menu.
Jajka obrać ze skorupek, poprzecinać wzdłuż na pół i wyjąć
żółtka.Włożyć żółtka do miski i rozgnieść. Posiekaną
cebulę i pokrojoną na małe kawałki paprykę poddusić na oleju.
Przestudzić.Tuńczyka odsączyć z zalewy. Ogórek pokroić na małe
kawałki. Wszystkie składniki połączyć ze śmietaną i majonezem.
Przyprawić do smaku przyprawami,dodać posiekaną natkę
pietruszki,szczypiorek.
Wymieszać. Farszem napełnić połówki (białka) jajek. Schłodzić przed
podaniem.
Kolejny przepis dla panów. Nawet tych, którzy niewiele potrafią zrobić w kuch...
Odsłon: 5210
Kolendra, kumin, cynamon i mięta doskonale podkreślają smak mięsa.
Odsłon: 4093
Czasami jak mam chęć na coś słodkiego to kilka chwil i mam super przekąskę do...
Odsłon: 10837
Czasami jak mam chęć na coś słodkiego to kilka chwil i mam super przekąskę do...
Odsłon: 10837
Składniki
Jajka obrać ze skorupek, poprzecinać wzdłuż na pół i wyjąć żółtka.Włożyć żółtka do miski i rozgnieść. Posiekaną cebulę i pokrojoną na małe kawałki paprykę poddusić na oleju. Przestudzić.Tuńczyka odsączyć z zalewy. Ogórek pokroić na małe kawałki. Wszystkie składniki połączyć ze śmietaną i majonezem. Przyprawić do smaku przyprawami,dodać posiekaną natkę pietruszki,szczypiorek. Wymieszać. Farszem napełnić połówki (białka) jajek. Schłodzić przed podaniem.
Przepisy Śniadania
Śniadania
Klasyczny omlet francuski
Śniadania
Jajka w wiosennym sosie
Śniadania
Bułeczki z masełkiem czosnkowo - ziołowym
Śniadania
Bułki z guacamole
Klasyczny omlet francuski
Po raz pierwszy spróbowałam takiego omletu, jest to omlet na słodko z pomidor...
Odsłon: 140
Jajka w wiosennym sosie
Na dzisiejsze śniadanie przygotowałam smakowite jajka w wiosennym sosie. Taki...
Odsłon: 588