Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta prosta przystawka może być doskonałym dodatkiem do każdego świątecznego menu.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6944
Polecam.
Odsłon: 104
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5235
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2322
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6944
Polecam.
Odsłon: 104
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5235
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2322
Składniki
Jajka obrać ze skorupek, poprzecinać wzdłuż na pół i wyjąć żółtka.Włożyć żółtka do miski i rozgnieść. Posiekaną cebulę i pokrojoną na małe kawałki paprykę poddusić na oleju. Przestudzić.Tuńczyka odsączyć z zalewy. Ogórek pokroić na małe kawałki. Wszystkie składniki połączyć ze śmietaną i majonezem. Przyprawić do smaku przyprawami,dodać posiekaną natkę pietruszki,szczypiorek. Wymieszać. Farszem napełnić połówki (białka) jajek. Schłodzić przed podaniem.