Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa potrawa na śniadanie.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Wykonanie: Kalarepkę i pieczarki obrać i pokroić w słupki. Cebulę drobno posiekać, przysmażyć na maśle i wrzucić kalarepkę z pieczarkami. Dusić pod przykryciem do miękkości i pod koniec dodać zmiażdżony czosnek, sól i pieprz do smaku. Potrawę tę podajemy z jajecznicą lub z kwaśną śmietaną.