Do góry

Śniadania Przepis na:

Kalarepa z pieczarkami

Kalarepa z pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 2504 Ocena: 17823

Dodano:

Odsłon: 662

Zdrowa potrawa na śniadanie.
Reklama
Reklama
Kalarepa z pieczarkami

Przygotowanie

  1. Wykonanie:

    Kalarepkę i pieczarki obrać i pokroić w słupki. Cebulę drobno posiekać, przysmażyć na maśle i wrzucić kalarepkę z pieczarkami. Dusić pod przykryciem do miękkości i pod koniec dodać zmiażdżony czosnek, sól i pieprz do smaku. Potrawę tę podajemy z jajecznicą lub z kwaśną śmietaną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń