Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na śniadanie lub kolację wykonane z ostrych papryczek, cebuli, pomidorków koktajlowych i plasterków hiszpańskiej kiełbasy chorizo.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8573
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 579
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8573
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 579
Składniki
Pokrojone w plasterki chorizo, papryczki jalapeno, w pół plastry cebulę, połówki pomidorków smażymy na gorącym tłuszczu do momentu zmiękczenia się składników. Doprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku. Dodajemy wcześniej ugotowany makaron nitki i smażymy kilkakrotnie mieszając przez około 5 minut. Tak usmażony z warzywami makaron podajemy na gorąco. Smacznego !!!