Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Białka oddziel od żółtek.
Żółtka wymieszaj z proszkiem do pieczenia, cukrem, cukrem wanilinowym i serkiem. Dodaj mąkę i kakao, znowu wymieszaj.
W osobnej misce białka ze szczyptą soli ubij na sztywną pianę. Pianę dodaj do masy i delikatnie wymieszaj.
Usmaż z obu stron na lekko natłuszczonej patelni, pod przykryciem na wolnym ogniu.
Gotowy przełóż na talerz, przełóż serkiem lub innymi ulubionymi dodatkami. Polecam złożyć na pół. Smacznegoo!