Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica inaczej. Mój syn przepada za tym omletem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8182
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8182
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Składniki
Jajka roztrzepujemy widelcem z szczypta wegety i 2 szczyptami natki pietruszki. Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki masła, wlewamy masę jajeczną, podsmażamy lekko, przewracamy na drugą stronę, na połowce układamy ser zółty np. 2 plastry( wg uznania), składamy na pół, podpiekamy z obu stron na złoty kolor. Smacznego.