Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry omlet może posłużyć za śniadanie, obiad lub kolację.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1787
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1550
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1526
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1914
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1787
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1550
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1526
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1914
Składniki
Szynkę i pomidora drobno kroimy. Koperek siekamy.
Jajka roztrzepujemy, dodajemy mleka i mąkę, dokładnie roztrzepujemy – ja użyłam miksera, by napowietrzyć masę, solimy i pieprzymy do smaku. Dodajemy szynkę, pomidora mieszamy.
Na patelni rozgrzewamy oliwę, następnie wylewamy na nią masę. Smażymy do zarumienienia i obracamy delikatnie na drugą stronę. Przed podaniem posypujemy posiekanym koperkiem.