Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka pieczona w formie Muffinki
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1998
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 158
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 841
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 979
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 290
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1998
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 158
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 841
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 979
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 290
Składniki
W misce wymieszać płatki owsiane, mleko, rozgniecione banany oraz nasiona chia. Do każdej foremki na muffinki wyłożyć pełną łyżkę przygotowanej owsianki. Do foremek dodać ulubione dodatki kilka borówek, orzechy, czekoladę figi itp. Przykrywamy pozostałą częścią masy, a wierzch posypać dodatkami. Muffiinki wkładamy do nagrzanego piekarnika do temperatury 180 stopni i pieczemy ok 40 minut. Grzałka góra dół. Smacznego!