Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią, kiedy na dworze chłodno, warto zadbać o odpowiednie, pełnowartościowe śniadanie :) Idealnie sprawdzi się owsianka na ciepło. Podana z garścią malin (świeżych lub mrożonych) zasyci na kilka kolejnych godzin i dostarczy organizmowi sporej dawki witamin i składników odżywczych.
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 535
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 1285
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 403
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 535
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 1285
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 403
Składniki
W rondelku podgrzać mleko, dodać płatki, wiórki i otręby. Gotować na wolnym ogniu przez ok. 3-5 minut do zgęstnienia. Zdjąć z ognia, przelać do miski, dosłodzić miodem lub ksylitolem. Na wierzchu ułożyć maliny.