Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią, kiedy na dworze chłodno, warto zadbać o odpowiednie, pełnowartościowe śniadanie :) Idealnie sprawdzi się owsianka na ciepło. Podana z garścią malin (świeżych lub mrożonych) zasyci na kilka kolejnych godzin i dostarczy organizmowi sporej dawki witamin i składników odżywczych.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2687
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5438
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 242
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2687
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5438
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 242
Składniki
W rondelku podgrzać mleko, dodać płatki, wiórki i otręby. Gotować na wolnym ogniu przez ok. 3-5 minut do zgęstnienia. Zdjąć z ognia, przelać do miski, dosłodzić miodem lub ksylitolem. Na wierzchu ułożyć maliny.