Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią, kiedy na dworze chłodno, warto zadbać o odpowiednie, pełnowartościowe śniadanie :) Idealnie sprawdzi się owsianka na ciepło. Podana z garścią malin (świeżych lub mrożonych) zasyci na kilka kolejnych godzin i dostarczy organizmowi sporej dawki witamin i składników odżywczych.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10017
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9053
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6412
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10017
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9053
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6412
Składniki
W rondelku podgrzać mleko, dodać płatki, wiórki i otręby. Gotować na wolnym ogniu przez ok. 3-5 minut do zgęstnienia. Zdjąć z ognia, przelać do miski, dosłodzić miodem lub ksylitolem. Na wierzchu ułożyć maliny.