Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w przygotowaniu, przepyszna na śniadanie, jak również do pracy. W oryginalnym przepisie było jeszcze curry i majeranek, ale zrezygnowaliśmy z tych dodatków, bo mieliśmy ochotę na bardziej delikatną pastę.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 66
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 187
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 751
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 365
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 502
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 66
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 187
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 751
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 365
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 502
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, zalewamy zimną wodą do schłodzenia. Obieramy jajka i kroimy w drobną kosteczkę. Pokrojone jajka przekładamy do miski.
Dodajemy musztardę i majonez.
Koperek i szczypiorek siekamy na drobno, dodajemy do jajek
Masło rozpuszczamy w rondelku, studzimy i wlewamy do jajek.
Wszystko przyprawiamy solą i pieprzem, dokładnie mieszamy i odkładamy do lodówki do schłodzenia.
Smacznego :)