Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj pyszna pasta jajeczna z łososiem do pieczywa. Przepis prosty , łatwy, a pasta sama radość jedzenia. Polecam.
 
        garnek, miska, nóż, deska do krojenia, tarka, łyżka,
 
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5965
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1804
 
            Jak przygotować filety śledziowe z młodymi ziemniakami i sałatką z ogórka?
Odsłon: 131
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5965
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1804
 
            Jak przygotować filety śledziowe z młodymi ziemniakami i sałatką z ogórka?
Odsłon: 131
 
         
         
                Składniki
Jajka po ugotowaniu przepłukać zimną wodą , obrać ze skorupek i zetrzeć do miski na tarce o dużych oczkach. Brzuszki łososiowe obrać ze skóry i ości, gdyby takie były, następnie drobniutko pokroić. Ogórki konserwowe pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki dodać do jajek , dodać posiekaną cebulkę zieloną sól i pieprz do smaku, całość wymieszać do połączenia składników. Na koniec dodać majonez oraz jogurt i ponownie wymieszać. Podawać z pieczywem. Smacznego
Przygotowane składniki wymieszać do połączenia.
Dodać majonez i jogurt i ponownie wymieszać.
Podawać do pieczywa.