Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj pyszna pasta jajeczna z łososiem do pieczywa. Przepis prosty , łatwy, a pasta sama radość jedzenia. Polecam.
garnek, miska, nóż, deska do krojenia, tarka, łyżka,
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3085
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 466
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2663
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3085
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 466
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2663
Składniki
Jajka po ugotowaniu przepłukać zimną wodą , obrać ze skorupek i zetrzeć do miski na tarce o dużych oczkach. Brzuszki łososiowe obrać ze skóry i ości, gdyby takie były, następnie drobniutko pokroić. Ogórki konserwowe pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki dodać do jajek , dodać posiekaną cebulkę zieloną sól i pieprz do smaku, całość wymieszać do połączenia składników. Na koniec dodać majonez oraz jogurt i ponownie wymieszać. Podawać z pieczywem. Smacznego
Przygotowane składniki wymieszać do połączenia.
Dodać majonez i jogurt i ponownie wymieszać.
Podawać do pieczywa.