Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kolację szybka pasta i bardzo smaczna.Serdecznie polecam:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5829
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18463
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5829
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18463
Składniki
Z filetów z makreli odlać olej i dać je do miski. Cebulkę pokroić w kostkę dodać do ryby. koperek,ser zółty,brokuł pokroić drobniutko dodać do miseczki. Dodać ketchup,pastę wasabi,pieprz,sól oraz majonez. Wymieszać dokładnie i schłodzić pół godz.w lodówce.
Smacznego życzę!