Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo smaczna , aromatyczna i zdrowa . między innymi dzięki zawartości omega 3.
Jak zrobić .
Makrelę oddzielamy od skórki i dokładnie obieramy z ości . Do miseczki przekładamy tylko czyste mięso bez ości itd. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę , którą dodajemy do makreli . Cebulę kroimy w drobniutką kostkę i również dodajemy do makreli. Do tych wszystkich składników dodajemy majonez , odrobinę soli i pieprz czarny mielony . Z solą należy uważać i smakować , gdyż makrela również jest czasem słonawa . Wszystko dokładnie mieszamy . Tak zrobioną pastę przechowujemy w lodówce , przykrytą folią spożywczą .
Smacznego :)
Małgośka w kuchni
Jak zachować cukinię na dłużej? Można zrobić z niej przetwory na zimę. Cukini...
Odsłon: 46
Ta tarta to prawdziwa uczta dla podniebienia :) Nie wymaga pieczenia, fajnie...
Odsłon: 96
Doskonały smakołyk do kawy. Sernik na kruchym spodzie z porzeczkami i galaret...
Odsłon: 61
Nie macie pomysłu, jak wykorzystać cukinię w kuchni? Przygotujcie z niej smac...
Odsłon: 132
Przepis dnia
Pyszne i łatwe ciasto z wiśniami, śmietaną i czekoladą bez pieczenia idealne...
Odsłon: 1792
Jak zachować cukinię na dłużej? Można zrobić z niej przetwory na zimę. Cukini...
Odsłon: 46
Ta tarta to prawdziwa uczta dla podniebienia :) Nie wymaga pieczenia, fajnie...
Odsłon: 96
Doskonały smakołyk do kawy. Sernik na kruchym spodzie z porzeczkami i galaret...
Odsłon: 61
Nie macie pomysłu, jak wykorzystać cukinię w kuchni? Przygotujcie z niej smac...
Odsłon: 132
Przepis dnia
Pyszne i łatwe ciasto z wiśniami, śmietaną i czekoladą bez pieczenia idealne...
Odsłon: 1792
Składniki
Jak zrobić . Makrelę oddzielamy od skórki i dokładnie obieramy z ości . Do miseczki przekładamy tylko czyste mięso bez ości itd. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę , którą dodajemy do makreli . Cebulę kroimy w drobniutką kostkę i również dodajemy do makreli. Do tych wszystkich składników dodajemy majonez , odrobinę soli i pieprz czarny mielony . Z solą należy uważać i smakować , gdyż makrela również jest czasem słonawa . Wszystko dokładnie mieszamy . Tak zrobioną pastę przechowujemy w lodówce , przykrytą folią spożywczą . Smacznego :) Małgośka w kuchni
Przepisy Śniadania
Śniadania
Czekoladowa owsianka z malinami Ani Lewandowskiej
Śniadania
Placuszki z banana, serka wiejskiego i płatków owsianych
Śniadania
Kanapka z czereśniami
Śniadania
Kanapka Elvisa Presleya
Czekoladowa owsianka z malinami Ani Lewandowskiej
Recepturą na czekoladową owsiankę z malinami Ania Lewandowska podzieliła się...
Odsłon: 159
Placuszki z banana, serka wiejskiego i płatków owsianych
Pyszne śniadanie na ciepło - bananowe placuszki z serka wiejskiego. Dodatek p...
Odsłon: 212