Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo smaczna , aromatyczna i zdrowa . między innymi dzięki zawartości omega 3.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 989
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2000
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 466
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 989
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2000
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 466
Składniki
Jak zrobić . Makrelę oddzielamy od skórki i dokładnie obieramy z ości . Do miseczki przekładamy tylko czyste mięso bez ości itd. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę , którą dodajemy do makreli . Cebulę kroimy w drobniutką kostkę i również dodajemy do makreli. Do tych wszystkich składników dodajemy majonez , odrobinę soli i pieprz czarny mielony . Z solą należy uważać i smakować , gdyż makrela również jest czasem słonawa . Wszystko dokładnie mieszamy . Tak zrobioną pastę przechowujemy w lodówce , przykrytą folią spożywczą . Smacznego :) Małgośka w kuchni