Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo smaczna , aromatyczna i zdrowa . między innymi dzięki zawartości omega 3.
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27655
Polecam, pychota.
Odsłon: 373
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 534
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27655
Polecam, pychota.
Odsłon: 373
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 534
Składniki
Jak zrobić . Makrelę oddzielamy od skórki i dokładnie obieramy z ości . Do miseczki przekładamy tylko czyste mięso bez ości itd. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę , którą dodajemy do makreli . Cebulę kroimy w drobniutką kostkę i również dodajemy do makreli. Do tych wszystkich składników dodajemy majonez , odrobinę soli i pieprz czarny mielony . Z solą należy uważać i smakować , gdyż makrela również jest czasem słonawa . Wszystko dokładnie mieszamy . Tak zrobioną pastę przechowujemy w lodówce , przykrytą folią spożywczą . Smacznego :) Małgośka w kuchni