Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i pełna smaku pasta do pieczywa
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 210
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2587
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 212
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 229
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 210
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2587
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 212
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 229
Składniki
Łososia doprawiamy solą i pieprzem. Rozgrzewamy piekarnik 190 st.C. Na dno formy wylewamy trochę oleju i kładziemy rybę. Pieczemy 25 minut. Po upieczeniu mięso studzimy. Do miski przekładamy rybę i w palcach rwiemy ją na małe kawałki, dodajemy serek oraz chrzan i pokrojonego w kosteczkę ogórka. Całość doparwiamy papryką, solą jeśli trzeba i pieprzem. Mieszamy widelcem aż składniki się połączą.