Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i pełna smaku pasta do pieczywa
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 352801
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 1338
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 174
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 352801
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 1338
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 174
Składniki
Łososia doprawiamy solą i pieprzem. Rozgrzewamy piekarnik 190 st.C. Na dno formy wylewamy trochę oleju i kładziemy rybę. Pieczemy 25 minut. Po upieczeniu mięso studzimy. Do miski przekładamy rybę i w palcach rwiemy ją na małe kawałki, dodajemy serek oraz chrzan i pokrojonego w kosteczkę ogórka. Całość doparwiamy papryką, solą jeśli trzeba i pieprzem. Mieszamy widelcem aż składniki się połączą.