Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i pełna smaku pasta do pieczywa
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336558
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3263
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422337
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2324
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336558
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3263
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422337
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2324
Składniki
Łososia doprawiamy solą i pieprzem. Rozgrzewamy piekarnik 190 st.C. Na dno formy wylewamy trochę oleju i kładziemy rybę. Pieczemy 25 minut. Po upieczeniu mięso studzimy. Do miski przekładamy rybę i w palcach rwiemy ją na małe kawałki, dodajemy serek oraz chrzan i pokrojonego w kosteczkę ogórka. Całość doparwiamy papryką, solą jeśli trzeba i pieprzem. Mieszamy widelcem aż składniki się połączą.