Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i pełna smaku pasta do pieczywa
Propozycja na hot dogi z dodatkami. Szybkie danie dla zabieganych.
Odsłon: 134
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 686
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 163
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 4609
Propozycja na hot dogi z dodatkami. Szybkie danie dla zabieganych.
Odsłon: 134
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 686
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 163
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 4609
Składniki
Łososia doprawiamy solą i pieprzem. Rozgrzewamy piekarnik 190 st.C. Na dno formy wylewamy trochę oleju i kładziemy rybę. Pieczemy 25 minut. Po upieczeniu mięso studzimy. Do miski przekładamy rybę i w palcach rwiemy ją na małe kawałki, dodajemy serek oraz chrzan i pokrojonego w kosteczkę ogórka. Całość doparwiamy papryką, solą jeśli trzeba i pieprzem. Mieszamy widelcem aż składniki się połączą.