Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta wyszła bardzo smaczna,polecam:)
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 199
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7988
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 199
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7988
Składniki
Cebulę pokroić w piórka podsmażyć,na cebulę wrzucić pieczarki,dalej smażyć. Gdy mamy cebulę i pieczarki usmażone dodać wątróbkę,marchew,seler i przyprawy. Smażyć około 10min. Wystudzić i zblendować.Jeśli jest potrzeba doprawić jeszcze do smaku. Zielonej cebulki nie blendujemy ,dodać na końcu.
Smacznego życzę!