Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z wątróbki i pieczarek.

Pasta z wątróbki i pieczarek.

Autor:

Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 18237

Dodano:

Odsłon: 2054

Pasta wyszła bardzo smaczna,polecam:)

Składniki

  • pieczarki 20dkg
  • wątróbka drobiowa 30dkg
  • cebula
  • marchew średnia
  • seler naciowy łodyga
  • kurkuma 1/2 łyżeczki
  • Gałka muszkatołowa 1 łyżeczka
  • pieprz i sól
  • czubryca zielona 1 łyżeczka
5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z wątróbki i pieczarek.

Przygotowanie

  1. Cebulę pokroić w piórka podsmażyć,na cebulę wrzucić pieczarki,dalej smażyć.
    Gdy mamy cebulę i pieczarki usmażone dodać wątróbkę,marchew,seler i przyprawy.
    Smażyć około 10min.
    Wystudzić i zblendować.Jeśli jest potrzeba doprawić jeszcze do smaku.

    Zielonej cebulki nie blendujemy ,dodać na końcu.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 16 grudnia 2017 Takie smarowidełko, to nawet ... no nie, teraz już nie, ale na śniadanko, jak znalazł xD Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń