Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta wyszła bardzo smaczna,polecam:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11145
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3839
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1325
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11145
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3839
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1325
Składniki
Cebulę pokroić w piórka podsmażyć,na cebulę wrzucić pieczarki,dalej smażyć. Gdy mamy cebulę i pieczarki usmażone dodać wątróbkę,marchew,seler i przyprawy. Smażyć około 10min. Wystudzić i zblendować.Jeśli jest potrzeba doprawić jeszcze do smaku. Zielonej cebulki nie blendujemy ,dodać na końcu.
Smacznego życzę!