Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie, kolację... Jak kto woli ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1738
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1532
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1493
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1801
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1738
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1532
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1493
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1801
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę. W osobnej misce utrzeć twaróg z mąką oraz cukrem i żółtkami. Dodać ubitą pianę. Wymieszać. Smażyć na patelni posmarowanej olejem kokosowym.
Jeżeli mamy truskawki mrożone, wyciągamy do rozmrożenia, po czym blendujemy, dodając cukier do smaku. W przypadku świeżych truskawek usuwamy szypułki, po czym postępujemy w wyżej wymieniony sposób.