Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie, kolację... Jak kto woli ;)
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 523
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 618
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5176
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4728
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 959
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8452
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 523
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 618
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5176
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4728
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 959
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8452
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę. W osobnej misce utrzeć twaróg z mąką oraz cukrem i żółtkami. Dodać ubitą pianę. Wymieszać. Smażyć na patelni posmarowanej olejem kokosowym.
Jeżeli mamy truskawki mrożone, wyciągamy do rozmrożenia, po czym blendujemy, dodając cukier do smaku. W przypadku świeżych truskawek usuwamy szypułki, po czym postępujemy w wyżej wymieniony sposób.