Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie, kolację... Jak kto woli ;)
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 132
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 199
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 312
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 132
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 199
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 312
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę. W osobnej misce utrzeć twaróg z mąką oraz cukrem i żółtkami. Dodać ubitą pianę. Wymieszać. Smażyć na patelni posmarowanej olejem kokosowym.
Jeżeli mamy truskawki mrożone, wyciągamy do rozmrożenia, po czym blendujemy, dodając cukier do smaku. W przypadku świeżych truskawek usuwamy szypułki, po czym postępujemy w wyżej wymieniony sposób.