Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy dla naszych pociech, są bardzo smaczne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2647
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2647
Składniki
Wykonanie: Zmiksować jogurt z jajkami i 2 łyżkami oleju. Dodać cukier, mąkę z proszkiem do pieczenia i sól. Zmiksować na gładką masę. Rozgrzać patelnię z olejem, kłaść po łyżce ciasta (nie więcej niż 4 placki zachowując odpowiednie odstępy) poukładać na nie winogrona i przykryć znowu ciastem. Smażyć powoli z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu posypać cukrem pudrem i podawać.