Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna wersja śledzi w śmietanie. Smakuje prawie jak orginał śledzia w śmietanie, mówię wam pycha.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 118
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1223
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 207
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 118
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1223
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 207
Składniki
Cebulkę siekamy i lekko podpiekamy na teflonowej patelni bez tłuszczu.
Płat śledziowy kroimy na małe kawałki. Pokrojonego śledzia, podpieczoną cebulkę oraz serek wiejski przekładamy do miseczki.
Dodajemy pieprz i wszystko razem dokładnie mieszamy.
Smacznego !!!