Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit. A, D, E, oraz z grupy B, minerałów -potas, żelazo, cynk, jod, miedź, magnez, które korzystnie wpływają na pracę serca i mózgu.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 284
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1301
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 284
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1301
Składniki
Śledzie obrać ze skóry, pokroić na kawałki. Cebulę, paprykę, ogórki pokroić w drobną kostkę, natkę pietruszki posiekać. wszystkie składniki włożyć do miski i dobrze wymieszać. Następnie wkładamy do słoików lekko przyciskamy i zalewamy olejem. Słoiki wstawiamy do lodówki i zostawiamy na 2 -3 dni aby składniki się przegryzły.