Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-01-2024
Po sporej dawce świątecznego mięsiwa czas na lekkie smarowidło do chleba.
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4845
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7469
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 900
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 107
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 99
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4845
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7469
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 900
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 107
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 99
Składniki
Do wyższego naczynia włożyć pokrojonego na mniejsze części ugotowanego selera. U mnie seler z odzysku po gotowaniu bulionu. Dodać obrane ze skorupek, pokrojone na mniejsze części jajka. Dodać awokado pozbawione pestek, obrane pokrojone na kawałki. Użyć blendera-żyrafy i dokładnie rozdrobnić wszystkie produkty. Dodać sok z cytryny, oliwę, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Ponownie użyć blendera. Masę przełożyć do salaterki i dodać pokrojoną drobniutko szalotkę. Pomieszać. Rozłożyć na porcje. Posypać szczypiorkiem. Zajadać. Smcznego.