Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Full breakfast. English breakfast. Śniadanie wyspiarskie. Nie do przejedzenia!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5703
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1168
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12316
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5184
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5703
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1168
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12316
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5184
Składniki
Większość składników to przktycznie gotowce - wystarczyło podgrzać. I tak: - kiełbaski wieprzowe podsmażyłam - zrobiłam jajecznicę z solą i śmietanką - boczek zgrillowałam - white pudding zastąpiłam pasztetową - tosty przygotowałam z masłem w opiekaczu - pomidora zapiekałam przez około 40 minut - ugotowane dzień wcześniej ziemniaki pokroiłam, przyprawiłam ziołami, oliwą, solą i pieprzem i piekłam z pomidorem - fasolkę z puszki podgrzałam, po prostu - pieczarki przyprawiłam ziołami, solą, pieprzem i skropiłam oliwą, zapiekałam około 20 minut z ziemniakami i pomidorem - sok pomarańczowy przelałam z butelki - zaparzyłam herbatę - nałożyłam masło, ser, dżem i keczup