Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne warzywne steki posypane chrupiącą sałatką.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4179
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11465
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6555
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5502
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13593
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5386
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4179
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11465
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6555
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5502
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13593
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5386
Składniki
Składniki marynaty mieszamy ze sobą. Doprawiamy do smaku. Seler obieramy, a następnie kroimy w plasterki. Dokładnie smarujemy marynatą. Pieczemy w 180 stopniach C około 15-20 minut. Sałatka: szynkę kroimy w drobną kosteczkę, podsmażamy na oleju. Skwarki z szynki mieszamy z ziarenkami granatu, posiekanymi orzechami i natką. Na talerze wykładamy upieczone plastry selera posypujemy je sałatką. Serwujemy od razu po przygotowaniu. Smacznego.