Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne warzywne steki posypane chrupiącą sałatką.
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1865
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 779
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 727
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1865
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 779
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 727
Składniki
Składniki marynaty mieszamy ze sobą. Doprawiamy do smaku. Seler obieramy, a następnie kroimy w plasterki. Dokładnie smarujemy marynatą. Pieczemy w 180 stopniach C około 15-20 minut. Sałatka: szynkę kroimy w drobną kosteczkę, podsmażamy na oleju. Skwarki z szynki mieszamy z ziarenkami granatu, posiekanymi orzechami i natką. Na talerze wykładamy upieczone plastry selera posypujemy je sałatką. Serwujemy od razu po przygotowaniu. Smacznego.