Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne warzywne steki posypane chrupiącą sałatką.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 111
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31266
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 111
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31266
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Składniki
Składniki marynaty mieszamy ze sobą. Doprawiamy do smaku. Seler obieramy, a następnie kroimy w plasterki. Dokładnie smarujemy marynatą. Pieczemy w 180 stopniach C około 15-20 minut. Sałatka: szynkę kroimy w drobną kosteczkę, podsmażamy na oleju. Skwarki z szynki mieszamy z ziarenkami granatu, posiekanymi orzechami i natką. Na talerze wykładamy upieczone plastry selera posypujemy je sałatką. Serwujemy od razu po przygotowaniu. Smacznego.